сряда, 15 януари 2014 г.

Най-честите причини за запушването на канализацията

Запушения канал е всеобщ и досаден проблем с които се сблъсква всяко семейство в София. Има множество причини поради, които се запушва канализацията но основно клиентите търсят само моментно решение - запушения канал да се отпуши.

Най-често причините за запушена канализация са:


Неправилен монтаж на ВиК инсталацията


Тъй като повечето клиенти - части или фирми гледат да намерят най-ниските цени за ВиК услуги в София, често попадат на неквалифицирани или по-точно казано - пишман водопроводчици, които незнаят какво правят и често това което правят е непрофесионално от там се получават след това запушванията. Пълните познания по изграждане на ВиК инсталация и свързаните ремонти по тях са от жизненоважно значение.

Неправилния монтаж може да доведе до увреждане не само на Вашия водопровод - в дома или офиса, но също може да доведе до увреждане на околните шкафове, подове и др. След това системните ремонти се дължат основно на това, че сте използвали услугите на по-евтин водопроводчик, които е твърде вероятно да си е сменил номера и да не може да се свържете с него.

Запушване от чужди тела


Също един от най-честите причини за запушването на сифоните се случва, когато коса, сапуни, храна или други предмети попаднат във канализацията, по-лошото е, че запушването не се проявява веднага и няма как да разберете кога сте прекалили с чуждите тела във вашата канализация. Те се разграждат с течение на времето, като отломки от храна или други материали продължават да се събират, като първоначалните симпотми са по-бавно отичане на мръсната вода, докато не доведе до пълен блокаж. Тоалетната хартия и санитарните материали често пъти запушват тоалените.

Ако искате да научите повече за нашите услуги, които изпълняваме в София - http://151.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%BA-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8

Няма коментари:

Публикуване на коментар