понеделник, 23 декември 2013 г.

Качествените ВиК услуги в София

Независимо дали сте в някой отдалечен район на София, повечето от новите ни клиенти когато се свържат с нас очакват качествено изпълнение на услугите за които ни ангажират, също така желаят да са наясно предварително какво ще им струва, а ние от наша страна предлагаме видими ценови листи за ВиК услугите, който изпълняваме.

Гордеем се когато нашите клиенти остават приятно изненадани от цените на който им предлагаме качествено и коректно изпълнение на ВиК услуги в София.

Вие ще знаете колко струва дадената услуга, преди да се започне работата, защото в течение на времето сме наясно, коя дейност какво време изисква, а не почасово или аварийно одиране на кажата, както практикуват нашите колеги – водопроводчици. Ние ще си свършим работата по правилния начин (нито най-бавния, нито най-бързия). Добре знаем, че всяка ситуация е различна и съответно не можем да кажем предварително колко време ще отнеме да направим необходимия ВиК ремонт, но със сигурност знаем, че цената няма да се промени в последствие!

Ние сме на разположение без почивен ден – независимо дали е официален празник или почивен ден. Работното ни време е от 08.00-20.00ч.

Стараем се усърдно да предлагаме точни и ясни условия, може би, точно поради тази причина наши стари клиенти ни препоръчват на техни приятели и познати, които са имали лоши спомени от некомпетентни водопроводчици, които са им взели в пъти повече пари отколкото ние бихме им взели.


Бихме се радвали ако се доверите на нашите професионални ВиКуслуги които предлагаме, за да може всичко свързано с водопровода в дома Ви да работа по-дълго и безпроблемно възможно най-дълго време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар